TRAGEDIJA KOD DOBOJA Dečak (15) se ubio u porodičnoj kući

Izvor: Blic, 01.Sep.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA KOD DOBOJA Dečak (15) se ubio u porodičnoj kući

U selu Gornja Ostružnja, u opštini Stanari, tokom noći dogodila se nezapamćena tragedija kada se petnaestogodišnjak iz ovog sela ubio u porodičnoj kući.

Kako je potvrđeno iz PU Doboj, slučaj je Policijskoj stanici Stanari prijavljen jutros u 6.15 časova.

Na mesto događaja izašli su policajci PS Stanari, koji su pod nadzorom dežurnog okružnog tužioca, obavili uviđaj, kojim je utvrđeno da je reč o samoubistvu.

- Po nalogu postupajućeg tužioca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << telo je prevezeno u prosekturu dobojske bolnice, gde će biti obavljena obdukcija - rekli su u policiji, te dodali da više detalja ne mogu iznositi, prenosi Faktor.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je samoubistvo počinio pucnjem iz očeve puške.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trebalo je da krene u prvi razred srednje škole: Ovo je MOTIV samoubistva dečaka (15)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017

Pucao iz očeve puške..U selu Gornja Ostružnja, u opštini Stanari, tokom noći dogodila se nezapamćena tragedija kada se petnaestogodišnjak iz ovog sela ubio u porodičnoj kući...Kako je potvrđeno iz PU Doboj, slučaj je Policijskoj stanici Stanari prijavljen jutros u 6.15 časova...Na mesto događaja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.