Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATA MU ZABRANIO IZLAZAK Tinejdžer iz BiH digao na noge vatrogasce u Austriji

Vatrogasci u austrijskom Klagenfurtu dobili su u petak hitan telefonski poziv za pomoć od tinejdžera iz BiH, koji sa porodicom živi u ovom gradu.

Tinejdžer (15) iz BiH je vatrogascima panično objasnio da se guši zbog zapaljenog jela u kuhinji, ali da ne može da izađe iz stana jer se pokvarila brava na ulaznim vratima, piše Kronen Zeitung

Na lice mesta izašla je vatrogasna ekipa koja je uz pomoć merdevina, kroz prozor, ušla u stan na drugom spratu zgrade. Tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se neugodno iznenadili, jer nije bilo jela u rerni, a brava stana nije pokvarena nego jednostavno – zaključana, prenosi Radio Sarajevo.

Kada su vatrogasci shvatili da su "namagarčeni", verbalno ih je napao tinejdžer koji je poslao lažni poziv.

- Od...te iz mog stana - poručio im je tinejdžer koji je bio toliko agresivan da su vatrogasci pozvali policiju.

Istragom je utvrđeno da je tinejdžera u stanu zaključao otac – državljanin BiH – jer ga je želeo da kazni zabranom izlaska. Sada mladića očekuje prijava zbog zloupotrebe signala za opasnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TATA MU ZABRANIO IZLAZAK, ON UZBUNIO VATROGASCE: Tinejdžer napravio haos zbog roditeljske zabrane

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Poziv je stigao od tinejdžera (15) iz BiH koji je panično objasnio da se guši zbog jela koje je satima zaboravljeno ostalo u rerni, i da ne može da izađe jer je blokirana brava na vratima stana, piše Kronen Zeitung..Vatrogasci su stan ušli uz pomoć merdevina ali su shvatili da nema nikakvog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.