Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Nov.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Startup weekend" u Banjaluci

U okviru Globalne sedmice preduzetništva, od 11. do 13. novembra ove godine, u Inovacionom centru Banjaluka biće održan "Startup weekend", saopštio je organizator Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća. Tokom 54 časa kreativnog učenja i druženja, oko 50 mladih ljudi koji imaju ideje i žele biti dio preduzetničkog poduhvata radiće na razvoju svoje ideje. Najbolja ideja biće nagrađena sa 5.000 KM. Inovacioni centar Banjaluka će za pobjednika obezbijediti i ugovor o predinkubaciji, odnosno omogućiti da se ta ideja nastavi razvijati u okviru ovog centra. "Startup weekend" je podržala i Ambasada SAD u BiH.  

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Mladi predstavljaju svoje preduzetničke ideje

Izvor: Capital.ba, 10.Nov.2011

BANJALUKA, U Inovacionom centru Banjaluka od 11. do 13. novembra biće održan 'Startap vikend' /Startup weekend/, tokom kojeg će oko 50 mladih ljudi, koji imaju ideje i žele biti dio ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.