Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Mar.2013, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se muškarcima mota po glavi za vrijeme seksa?

Većina muškaraca tokom seksa ili ne razmišlja uopšte ili se zamara nizom pitanja koje nemaju baš prevelike veze sa seksualnim užitkom. Donosimo vam šest misli koje najčešće muče muškarce tokom seksa. "Kako sam dospio ovdje?" U trenutku trijumfa neki muškarci će pokušati da dokuče šta su rekli ili učinili u posljednja 24 sata, pa su dospjeli tu gdje jesu. Jer, ako bi mogli da nađu vezu to znači da bi konačno imali i pouzdanu taktiku koja prolazi svaki put. "Muči me ekstaza dok sam dole, agonija dok sam gore" Možda je lenj i nije u formi. U tom slučaju Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/sta-se-muskarcima-mota-po-glavi-za-vrijeme-seksa.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Muške muke tokom seksa

Izvor: Dzungla.org, 19.Mar.2013, 09:01

Verovatno niste znali da većina muškaraca tokom seksualnih odnosa uopšte ne razmišlja ili se zamara nebitnim pitanjima. Predstavljamo vam šest misli koje su muškarcima najčešće u glavi tokom seksa.... Opširnije na Vesti online / Slobodno Vreme / Seks /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.