Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Nov.2012, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarci stvarno žele od predigre

Obično se misli da žene više vole predigru, ali najnovije istraživanje potvrdilo je i da muškarci vole da se igraju prije glavnog čina. U istraživanju Glamour magazina, čak je 88 odsto muškaraca reklo da voli dugo maženje i ljubljenje uz set omiljenih pjesama. Saznajte šta još vole. Najviše muškaraca, oko 40 odsto upražnjava metod da djevojku otvoreno pita da li je za seks, a 28 odsto svoje namjere otkriva s intimnijom rasvjetom i muzikom. Nešto manji procenat zavodnika malo više se trudi i dragu očara kulinarskim vještinama. PREDIGRA- ORALNI SEKS Muškarci žele da udovolje partnerki i zato se Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/sta-muskarci-stvarno-zele-od-predigre.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Muškarci: Seks na prvom sastanku, ne hvala

Izvor: B92, 16.Nov.2012, 22:51

Sudeći po najnovijem istraživanju, muškarci nisu više ti koji očajnički žele da devojku odvuku u krevet nakon samo jednog izlaska...Istraživanje je pokazalo da ženama više odgovara seks nakon prvog sastanka nego muškarcima, koji sa druge strane takve žene ne smatraju za privlačne...50 odsto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.