Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Okt.2011, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta muškarce zaista uzbuđuje?

Nove intimne igre, koje vam predlažemo, ostaviće vašeg partnera bez daha. Ako želite da se vaš muž ili dugogodišnji partner ponovo zaljubi u vas, pustite mašti na volju i stara strast će se ponovo rasplamsati. OBUCITE SE IZAZOVNOMuškarci vole vizuelni podsticaj. Iskoristite to i obucite ono što znate da će uzbuditi vašeg partnera, recimo kožne pantalone, mini suknju ili izazovni veš. Dozvoljeno je sve što se oboma dopada. Važno je da mu date dovoljno vremena da vam se divi sa svih strana, a onda se polako pred njim skinite.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Šta muškarce zaista uzbuđuje?

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2011, 11:05

Nove intimne igre, koje vam predlažemo, ostaviće vašeg partnera bez daha. Ako želite da se vaš muž ili dugogodišnji partner ponovo zaljubi u vas, pustite mašti na volju i stara strast će se ponovo rasplamsati. Za početak, možete da se oslonite na naših osam prijedloga koji će vam sigurno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.