Srbija: Temperature jutros i do minus 15, od subote toplije

Izvor: Cafe.ba, 07.Jan.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija: Temperature jutros i do minus 15, od subote toplije

Od subote bi trebalo da bude toplije, progniziraju mteorolozi.

BEOGRAD (AA) - U Srbiji je prvi dan Božića, 7. januara, osvanuo sa temperaturama do 15 stepeni ispod nule. Temperatura vazduha izmjerena u 11 sati se kreće od minus tri do minus 13 stepeni. U Beogradu je izmjereno minus sedam stepeni Celzujusa.

Prema najavama meteorologa, tokom dana očekuje se malo ili umjereno oblačno i suho vreme sa maksimalnom temperaturom do nula stepeni Celzijusa.

Republički >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << hidrometeorološki zavod (RHMZ) Srbije je saopštio da će tokom dana biti slab vjetar na jugu i umjeren sjeverni i sjeverozapadni. U Beogradu je sunčano i prohladno sa temperaturom ispod nule.

Naoblačenje sa mjestimičnim snijegom ili ledenom kišom najavljuje se za četvrtak i petak. Od subote bi trebalo da bude toplije, progniziraju mteorolozi.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u minusu, sutra toplije

Izvor: B92, 08.Jan.2015, 08:45

U Srbiji je jutros najhladnije u Sjenici, gde je u sedam časova izmereno minus 17 stepeni...U Vranju je izmereno minus 16, a u Kuršumliji, Leskovcu i Dimitrovgradu minus 15 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda...U Požegi i Nišu izmereno je minus 11, Kraljevu, na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.