Izvor: Blic, 13.Nov.2023, 19:31

“Spreman je na sve, a sumnjam da je imao i podršku jedne osobe” Majka devojčice, ŽRTVE ODBJEGLOG PEDOFILA, otkriva detalje slučaja koji je uznemirio region

Majka devojčice iz Banjaluke, žrtve Ivice Miškovića, pedofila i begunca iz suda u Banjaluci, u ispovesti za Srpskainfo otkriva da zadnjih dana strahuje za bezbednost svoje dece, jer policija još uvek nije uhapsila predatora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DOBILA SAM I METAK" Hrabra majka iz Banjaluke sama ušla u trag pedofilu koji joj je napao ćerku: On pobegao POLICIJI ISPRED NOSA

Izvor: Kurir, 14.Nov.2023, 18:57

Majka devojčice iz Banjaluke, žrtve I. M. pedofila i begunca iz suda u Banjaluci, otkriva da zadnjih dana strahuje za bezbednost svoje dece, jer policija još nije uhapsila predatora.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.