MASOVNO OPIJANJE: Devojčica popila litar tekile

Izvor: Kurir, 02.Jan.2013, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASOVNO OPIJANJE: Devojčica popila litar tekile

Dežurni lekari kažu da nikada u svojoj praksi na Dečijoj klinici nije bio toliki broj pijane dece. Navala na bolnicu bila je tolika da je pomagalo i slobodno medicinsko osoblje iz drugih odelenja jer su deca stizala u besvesnom stanju, i opasnom za život

SPLIT- Splitska bolnica primila je u novogodišnjoj noći trinaestogosišnju devojčicu koja je popila litar votke i u krvi imala 2,2 promila alkohola.

Lekari su rekli da je devojčica, , prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tvrdnjama onih koji su je doveli, popila litar tekile.

Ona je samo deo grupe od 11 maloletnika koja su zbog pijanstva u novogodišnjoj noći smešteni na Klinici za dečije bolesti splitske bolnice.

Dežurni lekari kažu da nikada u svojoj praksi na Dečijoj klinici nije bio toliki broj pijane dece.

Navala na bolnicu bila je tolika da je pomagalo i slobodno medicinsko osoblje iz drugih odelenja jer su deca stizala u besvesnom stanju, i opasnom za život.

Lekari Splitske bolnice primili su i jednog četresetogodišnjeg muškarca koji je popio litar i po do dva litra viskija, piše Slobodna Dalmacija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Splitski lekari: Nikada više pijane dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2013

SPLIT -..Splitska bolnica primila je u novogodišnjoj noći trinaestogodišnju devojčicu koja je popila litar tekile i u krvi imala 2,2 promila alkohola...Lekari su rekli da je devojčica, prema tvrdnjama onih koji su je doveli, popila litar tekile...Ona je samo deo grupe od 11 maloletnika koja su zbog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.