Šok u Velikoj Kladuši: Priveden starac zbog bludnih radnji nad maloletnicom

Izvor: Blic, 12.Apr.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Velikoj Kladuši: Priveden starac zbog bludnih radnji nad maloletnicom

Sedamdesetosmogodišnji I. N. iz Velike Kladuše priveden je juče zbog sumnje da je počinio krivično delo bludne radnje nad 14-godišnjom devojčicom.

Naime, policiji je u ponedeljak M. E. prijavio da je njegova maloletna komšinica otišla od kuće i da ne zna gde se nalazi.

Policija je odmah po prijavi izašla na mesto događaja i obavila razgovor sa njenom majkom T. A. (33), koja im je rekla kako sumnja da se njena ćerka nalazi kod 78-godišnjeg I. N.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Policajci su potom otišli na njegovu adresu, a kako Faktor nezvanično saznaje, starac im je navodno rekao kako je devojčica ranije od njega otišla negde sa svojom mlađom sestrom. Starac je policajce pustio da pregledaju njegovu kuću, ali oni 14-godišnjakinju unutra nisu pronašli.

Sledećeg jutra, I. N. je došao u Policijsku stanicu u Velikoj Kladuši i, prema nezvaničnim informacijama, rekao kako se maloletnica nalazi u njegovom automobilu na parkingu ispred stanice.

Jedan od policajaca je izašao ispred i zatekao devojčicu unutra, a starac je priveden radi ispitivanja.

I. N. je policajcima rekao kako je devojčica došla kod njega oko tri sata iza ponoći, a nezvanično se saznaje da im je, između ostalog, priznao da je među njima bilo i nekog "diranja", prenosi Faktor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas: Starac priveden zbog bludnih radnji nad maloletnicom

Izvor: BKTV News, 12.Apr.2017

Policija je privela I. N. (78) iz Velike Kladuše zbog sumnje da je počinio krivično delo bludne radnje nad četrnaestogodišnjakinjom...Policiji je u ponedeljak M. E. prijavio da je njegova komšinica (14) otišla od kuće i da ne zna gde se nalazi...Policija je odmah po prijavi izašla na teren i...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.