Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Maj.2013, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snijeg na Bjelašnici

Na Bjelašnici jutros je registrovan slab snijeg, a u BiH danas i sutra biće svježe za ovo doba godine i oblačno sa kišom. Najniža temperatura vazduha ovog vikenda biće između pet i 10, a najviša oko 20 stepeni Celzijusovih. Danas prijepodne mjestimično će padati slaba kiša, a poslijepodne lokalni pljuskovi. Više padavina očekuje se u noći između subote i nedjelje. Duvaće slab do umjeren zapadni i jugozapadni vjetar. Jutros je u BiH bilo oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom. Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Han Pijesak pet, Sokolac šest, Sanski Most sedam, Sarajevo i Bihać osam, Bugojno Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/snijeg-na-bjelasnici.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREMENSKA PROGNOZA: Pre podne sveže s kišom, uveče razvedravanje

Izvor: S media, 25.Maj.2013

U većem delu Srbije će biti oblačno i sveže mestimično s kišom, kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinama, a krajem dana i tokom noći biće postepen prestanak padavina, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije...Vetar će biti umeren povremeno i jak, zapadni i jugozapadni, na jugu i zapadu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.