Izvor: Blic, 18.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smrt u „audiju“

GRADIŠKA - Zdravko Janković (28) iz Kukulja kod Srpca je poginuo, a Mladen Čakalj (44), vlasnik lanca trgovina auto-delova iz Gradiške, teško je povređen u saobraćajnoj nesreći, juče oko 3.30 minuta rano ujutru u Romanovci, na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka.

Čakalj je u komi, s višestrukim prelomima, i smešten je u banjalučki Klinički centar. On je upravljao „audijem A4" i kretao se iz pravca Gradiške, dok je Janković takođe „audijem A4" putovao iz pravca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Banjaluke.

Svedok Vida Vranješ ispričala je da je prizor bio stravičan.

- Odjeknulo je kao granata, kuća mi se zatresla. Istrčala sam vani i videla jedno vozilo u ogradi, a drugo u njivi. Dotrčale su i komšije, pozvale policiju i Hitnu, te smo se do jutra borili da pomognemo unesrećenima - kaže Vida Vranješ.

Čakaljev otac Ostoja, koga smo zatekli na licu mesta, rekao je da je Mladen putovao ka Bosanskom Aleksandrovcu, gde je njegova supruga slavila godišnjicu mature.

- On je išao po snahu, a s njim i kum Zoran Čikić koji je lakše povređen. Sada mi je važno samo da se oporavi, a prognoze su optimistične, bez obzira na teške prelome i komu u kojoj se nalazi - kaže Ostoja Čakalj.

Okolnosti pod kojim je došlo do udesa biće poznate po završetku istrage.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.