Izvor: S media, 21.Avg.2012, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovakinja digla Budvu na noge: Nije silovana, bio je to samo grub seks

Burna noć turistkinje iz Slovačke bukvalno je podigla celu stanicu policije u Budvi, koja je prekjuče ceo dan vodila istragu, kako bi utvrdila kako se devojka sa teškim povredama našla u kanalu u naselju Rozino, i utvrdila da li je reč o silovanju.

Iako je sve u prvi mah izgledalo da je devojka silovana, pa je policija čak podnela krivičnu prijavu zbog sumnje na to krivično delo, u šta se uključio i tužilac Višeg suda koji je rukovodio istragom, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na kraju je, ipak, ispalo da je seksualna avantura sa ruskim biznismenom, i pijanstvo devojke, bukvalno ceo tok istrage usmerilo u drugu stranu.

A da nešto nije u redu prva je javila Hitna pomoć Doma zdravlja gde je devojka prebačena, nakon što je pronađena u budvanskom naselju. Već oko osam sati iz ambulante alarmirana je policija, koja je saslušala devojku.

Uz sumnju da ona, ipak, nešto krije i očigledno loše sporazumevanje zbog neznanja jezika, pokrenuta je obimna istraga, kako bi se utvrdilo ko je “pretukao devojku i seksualno je iskoristio”.

Naime, devojka je, osim povreda po telu, imala i povrede koje nastaju kao posledica seksualnog odnosa, što je u prvi mah ukazivalo da je reč o silovanju. Međutim, nakon detaljnih provera i lekarskih pregleda, a tek nakon što je stigao i prevodilac, na videlo je izašla prava istina.

Devojka, koja se prethodne večeri zabavljala u gradu, gde je upoznala bogatog ruskog biznismena, odlučila se na avanturu sa njim. Oboje pod dejstvom alkohola došli su kod njega, a njegovi afiniteti, pre svega grub seks, imali su za posledicu tragove na telu devojke. Ona se, nakon što se rastala od Rusa, još pod dejstvom alkohola, šetajući ulicom spotakla, upala u jarak, gde se povredila.

Devojka se, nakon što je detaljno ispričala šta se sve dogodilo, izvinila policiji, zahvaljivala na njihovoj brizi, jer nije ni očekivala da je njen slučaj pokrenuo obimnu istragu.

Policija je čak uzimala i video zapise, i proveravala sa kim je ona te noći sve bila u kontaktu. Nakon ukazane lekarske pomoći , devojka se ponovo vratila u svoj apartman, nastavljajući letovanje.

(Vijesti)

FOTO: summerfest.me

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovakinja digla Budvu na noge: Nije silovana, bio je to samo grub seks

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2012

BUDVA - Nevjerovatna priča stiže nam iz Budve gdje je policija digla na noge cio grad zbog, ispostaviće se, navodnog silovanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.