Slijedi raspisivanje međunarodne potjernice za Radišićem

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Mar.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slijedi raspisivanje međunarodne potjernice za Radišićem

Osnovni sud u Banjaluci donio je naredbu o raspisivanju međunarodne potjernice u cilju hapšenja i ekstradicije Mileta Radišića, te o njegovom sprovođenju u KPZ Tunjice. "Potjernicu će raspisati CJB Banjaluka i o lišenju slobode osuđenog obavijestiti Osnovni sud u Banjaluci", kazali su u tom sudu, objavile su "Nezavisne novine". Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas u Banjaluci da je raspisana centralna potjernica za banjalučkim biznismenom Miletom >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Radišićem. "Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske će na zahtjev nadležnih pravosudnih institucija i po međunarodnoj potjernici preduzeti sve neophodne aktivnosti na njegovom pronalaženju", rekao je Lukač novinarima. Vrhovni sud RS je potvrdio presudu banjalučkog Okružnog suda, kojom su Radišić i ostali optuženi u slučaju "Medicinska elektronika" osuđeni na ukupno deset godina zatvora zbog manipulacije cijenama akcija ME i milionske štete pričinjene RS. Za Radišića, inače vlasnika firme "Grand trejd", a koji se, po posljednjim informacijama, nalazi u Srbiji, potvrđena je trogodišnja zatvorska kazna. (BLLIVE, Foto: Nezavisne)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Međunarodna potjernica za Radišićem

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2015

BANJALUKA - Za Miletom Radišićem, vlasnikom banjalučke firme "Grand trejd", za kojeg je potvrđena trogodišnja zatvorska kazna, CJB Banjaluka će raspisati međunarodnu potjernicu...To je potvrđeno iz banjalučkog Osnovnog suda, iz kojeg navode da su ovu naredbu donijeli s ciljem hapšenja i ekstradicije...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.