Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Široki Brijeg: Mladić (18) poginuo u saobraćajnoj nesreći

Osamnaestogodišnji I.G. preminuo je jutros od posledica povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u 2.50, u Ulici fra Didaka Buntića u Širokom Brijegu, saopšteno je iz MUP Zapadnohercegovačkog kantona.

Uviđajem, koji su izvršili policijski službenici Policijske uprave Široki Brijeg, utvrđeno je kako je I. G. (18) upravljao vozilom marke “golf” registarskih tablica BiH, koje se kretalo navedenom ulicom.

U jednom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz za sada neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je vozilo udarilo u ivičnjak, a potom se popelo na trotoar i udarilo u betonski stub i metalnu ogradu.

Vozač je zadobio teške telesne povrede, zbog kojih je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Široki Brijeg prevezen u SKB Mostar, gde je tokom jutra podlegao od zadobijenih povreda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.