Šipovo: U reci Plivi pronađeno telo muškarca

Izvor: Blic, 25.Jun.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šipovo: U reci Plivi pronađeno telo muškarca

Pedesetdevetogodišnji Dušan Skopljak iz Stupne kod Šipova pronađen je mrtav u reci Plivi, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Skopljak je pronađen jutros oko 9.00 časova.

Uviđaj su izvršili dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Sanja Tadić, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Šipovo.

Tadićeva je naložila obdukciju tela nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tijelo muškarca pronađeno u rijeci Plivi

Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Jun.2017

Pedesetdevetogodišnji Dušan Skopljak iz Stupne kod Šipova pronađen je mrtav u rijeci Plivi, rečeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.Skopljak je pronađen jutros oko 9.00 časova, prenosi "EuroBlic".Uviđaj su izvršili dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Sanja...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.