Učenik pucao po školi iz dedinog pištolja

Izvor: Blic, 27.Dec.2010, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik pucao po školi iz dedinog pištolja

VALJEVO - Dvanaestogodišnji učenik šestog razreda Prve osnovne škole u Valjevu u četvrtak je u školu doneo dedin pištolj i hvaleći se školskim drugovima pokazivao vatreno oružje dok je bilo prazno, a onda je u pištolj ubacio metak i u školskom dvorištu ispalio hitac u vazduh, saznaje „Blic“.

Incident se dogodio u četvrtak u drugoj smeni, ali su školske vlasti su za njega saznale tek sutradan, na času razredne nastave odeljenja koje pohađa taj đak, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su njegovi školski drugovi ispričali razrednom starešini šta se dogodilo.

Razredni starešina je potom incident prijavio školskom policajcu Prve osnovne škole, koji je zvanično obavestio policiju. U valjevskoj policiji potvrđeno je da se sprovodi istraga o ovom slučaju. Istragu je pokrenula i uprava škole i za sada su, kako nam je rečeno, uzete izjave đaka koji su bili prisutni kada je njihov drug pokazivao pištolj, a onda iz njega i pucao. Nakon toga, razgovaraće se i s njegovim, a i roditeljima ostalih đaka.

„Srećom, incident se završio bez povređenih. Koliko smo iz dosadašnjih razgovora mogli da zaključimo, motiv da đak pištolj donese u školu je da bi se pohvalio pred vršnjacima. On do sada nije kažnjavan zbog ponašanja u školi, nije do sada pravio probleme zbog kojih bi dobijao ukore ili druge kazne. Što se uspeha tiče, prošle školske godine je bio odličan, dok je ove godine ostvario vrlo dobar uspeh. Najviše smo šokirani činjenicom da niko od drugih učenika još u četvrtak nije prijavio da je njihov drug iz odeljenja doneo vatreno oružje", kažu u upravi Prve osnovne škole.

Opširnije u štampanom izdanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik pucao iz dedinog pištolja

Izvor: Radio 021, 28.Dec.2010, 00:22

Dvanaestogodišnji učenik šestog razreda Prve osnovne škole u Valjevu u četvrtak je u školu doneo dedin pištolj i hvaleći se školskim drugovima pokazivao vatreno oružje dok je bilo prazno, a onda je u pištolj ubacio metak i u školskom dvorištu ispalio hitac u vazduh, saznaje "Blic".

Nastavak na Radio 021...

Šestak pucao po školi dedinim pištoljem

Izvor: Mondo, 28.Dec.2010

Učenik šestog razreda Prve osnovne škole u Valjevu u četvrtak je u školu doneo dedin pištolj i hvaleći se školskim drugovima pokazivao vatreno oružje, a potom i ispalio jedan hitac u vazduh.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.