Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Apr.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest znakova da ste u čvrstom braku

Stalno se priča o lošim brakovima koji se raspadaju, o varanju i laganju i pojedinim ne tako lijepim momentima koje partneri priređuju jedni drugima. Međutim nije sve tako crno i loše, a čini se da su neki brakovi zapravo čvrsti poput stijena. Razumije se da stvari među dvoje odraslih mogu da krenu nizbrdo, pa smo svi sigurno bili svedoci loših brakova, ali takođe i onih dobrih. Posmatrajući ove druge dolazi se do šest znakova koji odaju čvrst brak, a oni su sljedeći: 1. On je prva osoba koju želite da pozovete kada imate dobru vijest: Ne možete Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/seks-i-veze/sest-znakova-da-ste-u-cvrstom-braku.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bredli Kuper: I dalje živim sa mamom

Izvor: BanjalukaLive.com, 17.Apr.2013, 10:56

Zvijezda filma "U dobru i u zlu", Bredli Kuper otkrio je da i dalje živi sa svojom majkom i da bi radije bio sam nego na listi holivudskih srcelomaca.. Glumac se odlučio na zajednički život sa majkom Glorijom kako bi joj pomogao da lakše prebrodi smrt njegovog oca, koji je preminuo 2011. godine. "Preživljavamo....

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.