Sarajevo: Uhapšen vozač koji je USMRTIO PEŠAKA u naselju Rajlovac

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Uhapšen vozač koji je USMRTIO PEŠAKA u naselju Rajlovac

Vozač H.M. (39), koji je juče usmrtio pešaka u Sarajevu je uhapšen, potvrđeno je iz MUP Kantona Sarajevo. Kako navode u toku je detaljna istraga o nesreći.

Vozač  H. M. juče je oko 17. 45 usmrtio pešaka Dž. Š. u sarajevskom naselju Rajlovac. Uviđaj na mestu nesreće, u ulici Safeta Zajke, obavili su pripadnici sarajevske policije i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva.

Podsećamo, Dž. Š. je juče u saobraćajnoj nesreći zadobio teške telesne povrede. Njemu je na mestu nesreće ukazana hitna medicinska pomoć, ali on je od zadobijenih povreda preminuo u Kliničkom centru u Sarajevu, prenose sarajevski mediji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.