Sarajevo: U pucnjavi i tuči povređene tri osobe

Izvor: Blic, 25.Apr.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: U pucnjavi i tuči povređene tri osobe

U masovnoj tuči i pucnjavi koja se desila sinoć u 22 sata u ugostiteljskom objektu Rio u sarajevskom naselju Koševo, povređene su tri osobe.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, prilikom upotrebe vatrenog oružja nije bilo povređenih osoba, dok su u tuči povređeni H.H., P.S. i V.E., svi nastanjeni u Sarajevu.

Povređenim osobama je lekarska pomoć ukazana u Opštoj bolnici "Prim. Dr. Abdulah Nakaš", gde su od strane lekara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kod navedenih osoba konstatovane lakše telesne povrede, prenosi Radiosarajevo.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, uhapšeni su P.S., rođen 1978. godine u Sarajevu i V.E., rođena 1984. godine u Sarajevu, gde su i nastanjeni. O slučaju je obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a P.S. i VE. su predati u Odsek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP Kantona Sarajevo - saopšteno je iz MUP.

Policijski službenici, dodaje se, nastavljaju rad na rasvetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog dela.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.