Sarajevo: Nepoznatog mladića na pruzi ubio strujni udar?

Izvor: Blic, 01.Feb.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Nepoznatog mladića na pruzi ubio strujni udar?

Telo nepoznatog muškarca koje je jutros pronađeno na pruzi u sarajevskom naselju Alipašin Most još nije identififikovano, niti je poznat tačan uzrok njegove smrti.

Kako je za Faktor.ba istakla Azra Bavčić, portparol sarajevskog Tužilaštva, tužilac koja je rukovodio uviđajem, naložio je obdukciju kako bi se sa sigurnošću utvrdilo šta je tačan uzrok smrti.

Veštak sudske medicine Nermin Sarajlić danas je prilikom uviđaja obavio spoljni pregled tela, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je, kako je izjavio, uočio tragove delovanja visokog napona, kao i tragove nekih drugih povreda, čije poreklo zasad nije bilo moguće utvrditi.

- Tek obdukcijom može da se utvrditi da li je smrt nastala usled strujnog udara, to je zasad jedna od opcija - precizirao je Sarajlić. Dodao je da se radi o osobi mlađe životne dobi.

Policija je o pronalasku tela obaveštena jutros u 8.20. a uviđaj na mestu događaja trajao je skoro celi dan.

Više informacija o ovom slučaju očekuje se tokom sutrašnjeg dana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.