Saobraćajna nesreća kod Srebrenika: Dvoje dece zadržano u bolnici nakon teškog sudara “pasata” i “poršea”

Izvor: Blic, 08.Feb.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća kod Srebrenika: Dvoje dece zadržano u bolnici nakon teškog sudara “pasata” i “poršea”

Dve devojčice od 8 i 9 godina zadržane su na lečenju u UKC Tuzla, nakon nesreće koja se sinoć oko 20 sati dogodila na magistralnom putu u mestu Špionica kod Srebrenika, potvrđeno je iz MUP TK.

U ovoj nesreći učestvovali su "pasat" kojim je upravljao H. B. (34) iz Špionice i "porše" švajcarskih registraskih tablica za čijim volanom je bio 26-godišnji E. H.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći H. B. je zadobio teške telesne povrede, konstatovane od lekara UKC >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tuzla i on je nakon ukazane lekarske pomoći pušten kući, dok su saputnice u vozilu "pasat" 9-godišnjakinja i 8-godišnjakinja zadobile povrede o čijem stepenu se lekari nisu izjasnili su zadržane na lečenju - kazali su u MUP TK.

U vremenskom periodu od 20.45 do 22.40 saobraćaj na ovom delu puta je bio potpuno obustavljen, dok su putnička vozila usmeravana lokalnim putem kroz naselje Donja Špionica. Potrebne mere su poduzeli pripadnici Odeljenja krim-policije PU Gradačac - PS Srebrenik, piše Faktor.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.