Sa kojom da se oženim...

Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Jun.2015, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa kojom da se oženim...

Zategnuta guza i bujne grudi su ženski atributi zbog kojih "ludi" jači pol. Mađutim, u jurnjavi za tim atributima, često zaborave da potraže nešto trajnije - vrline koje neće izblijediti poput ljepote. Zato, ako planirate da se oženite, budite pametni i nađite neku sa sljedećim karakteristikama: Žena na koju možete da se oslonite je vrijedna svake pažnje. Pouzdana, tu kada vam je najteže, da vas podrži, pokrene, da vam pruži snagu i utjehu. Učinite sve da kraj sebe zadržite onu >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << koja ima unutrašnju ljepotu, koja vam je vjerna, koja će ustati protiv svih da bi vas odbranila. Izaberite onu koja je kompletna ličnost - emotivno zrelu, obrazovanu, koja ima svoje prijatelje... Ovakva djevojka se neće "lijepiti" za vas, pokušati da bude dio svakog aspekta vašeg života, da vas kontroliše u potpunosti. Daće vam onoliko slobode koliko je i njoj samoj potrebno. (Novosti)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Kojom da se oženim?

Izvor: B92, 12.Jun.2015, 08:16

Oni koji nameravaju da se ožene morali bi da obrate pažnje na vrline koje s vremenom neće izbledeti, poput lepote. Izaberite onu koja je kompletna ličnost, emotivno zrela i pouzdana...Zategnuta guza i bujne grudi su ženski atributi zbog kojih "ludi" jači pol. Međutim, u jurnjavi za tim atributima,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.