Sa Ninom Živković (14) nestalo i 1.500 evra!

Izvor: Cafe.ba, 25.Dec.2014, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Ninom Živković (14) nestalo i 1.500 evra!

Iz djevojčicine porodične kuće nestalo 1.500 evra, pa policija vjeruje da je ona pobjegla. Međutim, njeni prijatelji tvrde da nije imala razloga

Najbolja drugarica nestale djevojčice Nine Živković (14) Andrijana R. u izjavi za Naše novine tvrdi da joj je javljeno da je Nina poslije nestanka viđena na Dorćolu u društvu starijeg muškarca i da je grupa prijatelja koja je tražila Ninu pronašla masku njenog mobilnog telefona kod Partizanovog stadiona.

- Rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << su mi da je bila vidno izmučena. Ne vjerujem da je sama pobjegla, ona to nikad ne bi uradila. Ali možda se viđala ranije s tim čovjekom. Posljednje dvije nedelje, ona nije išla u školu. Izlazila je iz kuće u vrijeme kada inače kreće u školu i vraćala se kući u vrijeme kada se časovi završavaju. Nikad nije kasnila i uvijek je spavala kod kuće. Ne znam gdje je bila tada, ali moguće je da je, umjesto da ide na časove, išla kod tog čovjeka ili se negdje nalazila s njim. Nema dečka, ali ima simpatiju. Nikada se nije družila sa starijim ljudima, pa mi je sve ovo čudno. Grupa prijatelja ju je tražila na mjestima gdje su nam javili da su je vidjeli i pronašli su masku telefona kod Partizanovog stadiona – kaže Andrijana i dodaje da Nina nije imala razloga da pobegne, osim porodičnih problema, koji su, kako kaže, normalni u svakoj kući.

Prema informacijama Naših novina iz porodične kuće Nine Živković (14), prije nego što je prijavljen njen nestanak, nestalo je 1.500 evra. Međutim, policija i porodica vjeruju da je ona svojevoljno pobjegla od kuće, ali se spekuliše o mogućim razlozima njenog bjekstva.

Izvor: nase novine

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.