Izvor: Blic, 21.Dec.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEČANO OTVARAJU NADSTREŠNICU Sarajlije uzvraćaju udarac Predsedništvu BiH

Nakon što je Predsedništvo BiH pre nekoliko sedmica svečano otvorilo trotoar ispred zgrade ove institucije, Sarajlije su se dosetile da organiziraju i svečano otvaranje nadstrešnice na ulazu u zgradu Pravnog fakulteta.

Kako se navodi u šaljivom ''pozivu'' na svečano otvorenje nadstrešnice, biće priređen i skroman kulturno-umetnički program na Trgu BiH.

- Uz ovaj veliki događaj, postavljenja grandiozne bele železne nadstrešnice, pozivamo vas da svojim prisustvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uveličate ovaj istorijski trenutak. Molimo da sa sobom umesto cveća ponesete jedan crni i jedan beli čaršaf' - navodi se između ostalog u ''pozivu'' objavljenom na Fejsbuku., piše N1.

Podsećamo da je vest o otvorenju trotoara pre nekoliko sedmica obišla je svet.

Informaciju su objavili i neki od najuticajnijih svetskih medija, a nakon svega, predsedavajući Predsedništva BiH, Mladen Ivanić se javno izvinio građanima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.