Izvor: Blic, 23.Nov.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“SVE ŠTO NAM JE OSTALO STAVILI SMO U KOFER” Uz pesmu palio očevu i sestrinu kuću

Sarajevska policija još traga za Izmirom Omerovićem koji je sinoć oko 17 časova zapalio kuću u ulici Paljevska u opštini Novi Grad, u kojoj su živeli njegov otac Ismet i sestra Emina.

Ekipa Faktora je danas na mestu događaja zatekla oca i ćerku, koji su u samo par minuta ostali bez krova nad glavom.

-Preko noći sam ostala bez svega. Sve što mi je ostalo smestila sam u jedan omanji kofer – kaže Emina Omerović za portal Faktor.ba.

Njen vidono potreseni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otac ispričao je da je njegov sin uvek bio problematičan, te da je čitav život proveo po zatvorima.

Navodno je, između ostalog, izdržavao kaznu i zbog ubistva. S obzirom na to, pre nekoliko godina, izbacio ga je iz kuće, te je Izmir živeo negde u Sanskom Mostu.

U utorak naveče došao je pijan pred očevu kuću, a čim ga je ugledala Emina je pobegla, jer se prepala. Oca je, pričaju am Omerovići, zgrabio za ruku i gurnuo ga, tako da je i Ismet otrčao za svojom ćerkom. Izmir im je celo vreme pretio i psovao im.

Izmir je potom ušao u kuću i iz ormara uzeo svu njihovu ušteđevinu, oko 1.200 maraka. Nakon toga je prvo zapalio šadrvan, a potom i kuću. Kako Faktor.ba saznaje, celo vreme je pevao.

Nakon svega je provalio u obližnju vikendicu gde je proveo noć, a za to vreme su se vatrogasci borili da vatru stave pod kontrolu i da barem nešto spasu.

Ismet i Emina su prošlu noć proveli kod komšije, ali već danas ne znaju gde da pronađu utočište, jer su ostali bez svega.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uz pjesmu zapalio očevu i sestrinu kuću (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2016

SARAJEVO - Sarajevska policija uhapsila je Izmira Omerovića (39), koji je sinoć zapalio kuću u ulici Paljevska u općini Novi Grad, u kojoj su živjeli njegov otac Ismet i sestra Emina..."Preko noći sam ostala bez svega. Sve što mi je ostalo smjestila sam u jedan omanji kofer", kaže Emina Omerović...Njen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.