SVE JE OVO PREMALO ZA KRAJ: Mladić (23) skočio sa mosta na CRVENO SRCE nacrtano na betonu

Izvor: Cafe.ba, 30.Sep.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE OVO PREMALO ZA KRAJ: Mladić (23) skočio sa mosta na CRVENO SRCE nacrtano na betonu

Filip Dimitrijević (23) bacio se sa Brankovog mosta na mjesto na kome je ispisana ljubavna poruka na šetalištu. Njegovo tijelo nađeno je juče oko 2:30 na mjestu na kom je nacrtano veliko srce.

Za sada nije poznato koji je motiv samoubistva jer nije iza sebe ostavio oproštajno pismo, ali se nagađa da je to učinio zbog ljubavnih problema.

Tragedija se dogodila na šetalištu kod novobeogradske strane Brankovog mosta.

– Mladić je pao sa 15 metara visine na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << veliko nacrtano srce na šetalištu, iznad koga stoji natpis: “Sve je ovo premalo za kraj“.

Prema navodima, mladić je i ranije imao suicidne namjere, ali nisu poznati uzroci toga.

Njegovi roditelji od šoka nisu imali snage da komentarišu razloge zbog kojih se mladić odlučio na ovakav korak.

– Majka i sestra su slomljene bolom. Ništa proteklih dana nije ukazivalo na tragediju koja im se dogodila – rekao je jedan od rođaka koji je došao da izjavi saučešće i pomogne unesrećenoj porodici.

Jedan od Filipovih poznanika iz ulice kaže da mladić nije bio u vezi.

– Filip je imao djevojku, ali raskinuli su prije godinu dana. Ne znam da li to ima veze sa njegovim samoubistvom – priča sagovornik blizak nesrećnom dečku.

Ljudi koji su ga poznavali za njega imaju samo riječi hvale. Te večeri je bio sa drugarima i pola sata poslije ponoći su se razišli.

Niko ne zna šta se u njegovoj glavi izdešavalo.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.