Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA SMRT Ratar kod Vareša stradao prilikom baliranja sena

Muškarac P.F. (54) poginuo je juče poslepodne kod Vareša prilikom presovanja, odnosno, baliranja sena, potvrđeno je u MUP Zeničko-dobojskog kantona.

Policiju je o nesrećnom događaju obavestio M. B. putem telefona. Navodno, do tragedije je došlo kada je mašina za presovanje sena uhvatila šal nesrećenog čoveka, prenose federalni mediji.

Uviđaj na mestu nesreće izvršili su istražitelji Policijske stanice Vareš uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mašina usmrtila muškarca dok je pakovao sijeno

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2018

VAREŠ - Muškarac inicijala F. P. smrtno je stradao juče u mjestu Budoželj na području opštine Vareš dok je radio na mašini, potvrđeno je za Klix.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona...Prijavu o smrtnom slučaju pripadnici Policijske uprave Vareš dobili su juče...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.