STEFANOVIĆ: Ubica Dragan Đurić Tijanu udario kolima, tukao, ubio i zakopao!

Izvor: Cafe.ba, 07.Avg.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ: Ubica Dragan Đurić Tijanu udario kolima, tukao, ubio i zakopao!

Ubica se pred hapšenje nalazio u svojoj mesari u Surčinu i ponašao se kao da se ništa nije desilo, naveo je ministar

BEOGRAD - Policija je uhapsila monstruma koji je počinio ubistvo Tijane Jurić i moj lični osjećaj je taj da mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu u Palati Pravde.

"Ubica je Dragan Đurić iz Beograda. On je u Bajmoku kobne večeri kolima udario Tijanu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odjeću sa nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao. Naknadno će biti utvrđeno da li je Tijana silovana", naveo je Stefanović.

"Ubica se pred hapšenje nalazio u svojoj mesari u Surčinu i ponašao se kao da se ništa nije desilo", naveo je ministar.

Stefanović je dodao da je Đurić ispitan na poligrafu i da je pao na svim pitanjima. Ministar je takođe rekao da je osumnjičeni imao ranijih prestupa, ali da se radilo o sitnijim krađama.

"Stajao je pored mjesta gdje je zakopao Tijanu i nije pokazivao nikakvo kajanje, zato kažem da se radi o monstrumu. On ima oko dva metra i preko 100 kilograma i takav čovek se iživljavao nad nedužnom devojčicom", kazao je ministar.

Podsetimo, Tijana je oteta u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku i ubijena je nekoliko sati kasnije.

Kasno sinoć policija je u Surčinu uhapsila njenog ubicu, a tijelo nesrećne djevojčice je pronađeno zakopano na jednoj usamljenoj lokaciji u okolini Sombora.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Đurić je stajao pored mesta gde je zakopao Tijanu i nije pokazivao nikakvo kajanje

Izvor: 24sata, 07.Avg.2014

Policija je uhapsila monstruma koji je počinio ubistvo Tijane Jurić i moj lični osećaj je taj da mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu u Palati Pravde...- Ubica je Dragan Đurić iz Beograda. On je u...

Nastavak na 24sata...

"Ponašao se kao da ništa nije bilo"

Izvor: B92, 07.Avg.2014

Beograd, Bajmok -- Poznanici osumnjičenog za ubistvo Tijane Jurić kažu da se on danima nakon ubistva ponašao normalno i da niko nije mogao ni da nasluti šta se desilo u Bajmoku...O odsustvu bilo kakvog kajanja uhapšenog Dragana Đurića govorio je i ministar policije, a otac ubijene 15-godišnjakinje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.