Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„SRETAN ROĐENDAN“ Na godišnjicu rušenja na Starom mostu u Mostaru osvanu transparent kojim se obeležava „dan rođenja“

Kako čestitati nekome rođendan, a da naša čestitka bude drugačija od svih prethodnih, pitanje je koje je, sasvim sigurno mučilo svakoga od nas, neretko i po nekoliko puta.

Da svi vide, ili da iznenađenje bude samo „za četiri oka“?

Po svemu sudeći, nekoliko osoba koje su danas na Starom mostu u Mostaru držali transparent na kome je pisalo „Sretan rođendan“ nisu se puno dvoumili oko toga.

Kome su na ovaj način želeli da čestitaju divan dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostalo je samo njima poznato.

Ipak, simbolično je to da su se baš danas navršile tačno 23 godine od rušenja ovog mosta.

Stari most u Mostaru srušen je 9. novembra 1993. godine, pa su pojedini prolaznici komentarisali da je transparent sa natpisom „Sretan rođendan“ osvanuo upravo tim povodom.

Stari most jedan je od simbola BiH, a Mostar godišnje posete hiljade turista koji se dive lepoti jedinstvenog kamenog luka.

Pročitajte još:

Most u Mostaru bio je inspiracija mnogim piscima, slikarima, fotografima, pevačima…

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.