Izvor: Blic, 18.Sep.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTAN VIDEO SNIMLJEN U SARAJEVU Bahati vozač ugrozio nekoliko života, udario psa i produžio dalje

Uprkos tome što se na putevima BiH svakodnevno dešava i po nekoliko saobraćajnih nesreća, neretko sa smrtnim ishodom, vozači nikako da se nauče pameti.

Bahati i nesavesni građani sa svojim četvorotočkašima redovno „zaobilaze zakon“ i tako ugrožavaju svoju, ali i bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Nepropisno parkiranje, vožnja preko dozvoljene brzine, preticanje na mestima gde to nije propisano, samo su neki od prekršaja koji se na ulicama Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srpske i FBiH evidentiraju svakodnevno, više puta.

Tako je juče u sarajevskom naselju Otoka snimljen vozač koji se suprotno svim zakonima o bezbednosti u saobraćaju, prestrojava u drugu traku.

Da vozač koji je išao iza njega nije usporio, saobraćajna nesreća bila bi neizbežna. Ko zna sa kakvim posledicama.

Snimak je završio na internetu i izazvao burne reakcije građana, koji su osudili nesavesnog vozača, prvenstveno zbog toga što je na zadnjem sedištu njegovog automobila sedelo dete.

Ipak, ovaj bahati i neodgovorni postupak, nažalost nije prošao bez posledica. Kako se na snimku može videti, automobil je udario psa.

Nakon toga, kratko se zaustavio, te nastavio dalje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.