SMS je test pismenosti

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Okt.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMS je test pismenosti

Djevojke su po pravilu kritičnije ili samo muškarci manje važnosti pridaju pravilno (ne)ispisanim rečenicama. Dok nije bilo mobilnih telefona, pismenost partnera nije mogla odmah da se provjeri. Onda su „rođene" SMS poruke i sve je u samo nekoliko rIJeči postajalo jasno - ili imamo posla sa pismenom osobom ili će nam, dok se tek upoznajemo, oči bosti pravopisne greške. Djevojke su po pravilu u ovome kritičnije ili samo muškarci manje važnosti pridaju pravilno (ne)ispisanim rečenicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Međutim, činjenica je da su poruke ponekad presudne za dalji nastavak flerta, pa bi trebalo da im se posvetite, a ne da ih otaljavate, prenose " Nezavisne". Većinu nerviraju preduge ili poruke od samo jedne riiječi. Najgora varijanta je kada na dugometražno objašnjenje stigne odgovor „važi". Koliko god vam se činili slatki, potrudite se da izbjegavate cirkularne SMS-ove, od kojih se obično „diže kosa na glavi". Ni previše „smajlija" ili „tužića" nisu za preporuku, pa bi bilo poželjno da ih svedete na najmanju moguću mjeru. Uživanje u flertu može da pokvari i učestalo „porukanje", jer se time obično gubi kvalitet sadržaja, priče se ponavljaju, pa draž nestaje. Zato, kontrolišite se! Istina je da nemamo uvijek vremena da uživamo u porukama, pa kada ga već pronađemo - neka bude na zadovoljstvo obe strane. (BLLIVE)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

SMS - test pismenosti!

Izvor: Prva.rs, 08.Okt.2014

Devojke su po pravilu u ovome kritičnije ili samo muškarci manje važnosti pridaju pravilno (ne)ispisanim rečenicama. Međutim, činjenica je da su poruke ponekad presudne za dalji nastavak flerta, pa bi trebalo da im se posvetite, a ne da ih otaljavate.. Većinu nerviraju preduge ili poruke od samo...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.