Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIPA ČEŠLJA ISTOČNO SARAJEVO Na tragu krijumčarima automobila

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su danas na četiri lokacije u Istočnom Sarajevu pretresli objekte osoba koje se dovode u vezu sa krijumčarenjem i teškom krađom.

Oni su tokom pretresa izuzeli određene predmete koji mogu poslužiti kao dokazi u daljem postupku za organizovani kriminal.

SIPA je pretrese provela po naredbi Suda BiH i Tužilaštva BiH, a nakon što su protekle noći policijaci MUP Kantona Sarajevo sprečili krađu putničkog motornog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozila marke “bmw” i uhapsili tri osobe.

Podsećamo da su ispred Termalne rivijere Ilidža sinoć u 20 časova i 30 minuta tri osobe pokušale da ukradu automobil “bmw”. Međutim, policija ih je u ovoj nameri zatekla, nakon čega su oni počeli da pucaju na nju.

Pripadnici MUP Kantona Sarajevo su uzvratili, a u pucnjavi su dve osobe ranjene, a treća je uhapšen. Prema dosadašnjim operativnim policijskim saznanjima uhapšeni su  pripadnici organizovane kriminalne grupe, koja već duži period deluje u Sarajevu i BiH

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.