Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Okt.2012, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEHA: Prvi bod Banjalučana

U trećem kolu Regionalne SEHA lige rukometaši Borca m:tel osvojili su prvi bod, pošto su u dvorani "Borik" igrali neriješeno sa crnogorskim Lovćenom sa Cetinja 28:28 (13:12). Od početka susreta vidjelo se da će to biti veoma neizvjesna utakmica. Banjalučani su u devetom minutu poveli sa 5:3, potom u 14. sa 7:5. Tri minuta kasnije rezultat je bio izjednačen 8:8, a potom su "crveno-plavi" poveli sa 9:8. Uslijedila su tri uzastopna gola gostiju za prednost od 11:9, pa sa 12:10, ali su izabranici Zorana Trninića uspjeli da do odlaska na odmor povedu sa 13:12. Gosti su mnogo Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/ostalo/seha-prvi-bod-banjalucana.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Partizan se provukao u Jezeru

Izvor: KGsport.info, 01.Okt.2012

Rukometaši Radničkog poraženi su u derbiju 3. kola “Merkur osiguranje“ Superlige odigranom u dvorani Jezero od aktuelnog šampiona Srbije, beogradskog Partizana sa 31:28.. Do prve veće prednosti na meču prvi su stigli domaći igrači (13:10). Vrlo brzo su postigli još jedan pogodak i imali...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.