SAM PROTIV SNEGA Ni invalidska kolica ovog Bišćanina nisu sprečila da bude PRIMER građanima

Izvor: Blic, 03.Feb.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAM PROTIV SNEGA Ni invalidska kolica ovog Bišćanina nisu sprečila da bude PRIMER građanima

Sneg koji je danas zatrpao veći deo Bosne i Hercegovine iznenadio je njene građane, ali ne Sabahudina Šušnjara.

Ovaj Bišćanin, svestan da mnogi neće uzeti lopatu u svoje ruke i očistiti ispred svoje kuće, a kamoli ispred njegove, nije čekao ni na čiju pomoć nego se sam bacio na posao i prokrčio sebi put do ulice, piše Avaz.ba.

Možda kada vide kako to radi ovaj čovek sa invaliditetom, koji je kreće pomoću kolica, i ostali građani ustanu iz toplih domova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzmu lopatu u ruke i očiste svoje, kao i dvorište svojih nemoćnih i starijih komšija.

Podsetimo, prema važećim zakonskim propisima u Bihaću, građani su dužni čistiti ispred svojih stambenih objekata i poslovnih prostora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.