Rusija nema para za Kapela

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Dec.2014, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija nema para za Kapela

Ruska fudbalska unija (RFU) nije isplatila jednogodišnju zaradu selektoru Fabiju Kapelu, što je obećala da će učiniti krajem godine. Kapelo od juna nije primio obećanih 11 miliona dolara, zbog finansijskih problema RFU. Predsjednik RFU Nikolaj Tolstik rekao je u ponedjeljak da će se krajem 2014. riješiti problem sa isplatom zarade italijanskom stručnjaku, ali su lokalni mediji izvjestili da to nije moguće. (B92)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ruski savez odlaže: Kapelo i dalje bez plate

Izvor: Blic, 31.Dec.2014

Ruska fudbalska unija nije isplatila jednogodišnju zaradu selektoru Fabiju Kapelu, što je obećala da će učiniti krajem godine...Kapelo od juna nije primio obećanih 11 miliona dolara, zbog finansijskih problema RFU...Predsednik RFU Nikolaj Tolstik rekao je u ponedeljak da će se krajem 2014. rešiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.