Ronaldo primio Zlatnu kopačku

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Nov.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo primio "Zlatnu kopačku"

Najbolji igrač svijeta za 2013. napadač madridskog Reala Portugalac Kristijano Ronaldo primio je "Zlatnu kopačku" - koju je dobio i Urugvajac Luis Suarez, za najboljeg strijelca Evrope prošle sezone. Dvadesetdevetogodišnji Ronaldo je treći put u karijeri nagrađen "Zlatnom kopačkom", koju je ovoga puta podijelio sa Suarezom, koji je postigao isti broj golova - 31. Ronaldo je jedan od favorita za dobijanje još jedne uzastopne "Zlatne lopte", koja se u januaru dodjeljuje za igrača godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Ronaldo je izjavio prilikom prijema nagrade da vjeruje da će "u budućnosti biti smatran za jednog od najvećih fudbalera svih vremena". " Stalno težim savršenstvu i to mi je svakodnevni zadatak", rekao je Ronaldo. On je naglasio da nikada ne živi "od lovorika". "Poštujem šta ljudi misle, ali gradim karijeru korak po korak. Preda mnom je još dug put i kada mi se jednog dana završi karijera pogledaću iza sebe da vidim da li sam među najboljima u istoriji. Nadam se da ću biti", rekao je Ronaldo. On nije želio da odbaci mogućnost da produži ugovor sa Realom i poslije 2018. (RTS)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Runi: Kristijano je najbolji na svetu, prestigao je Mesija (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2014, 17:31

Bivši saigrač iz Mančester junajteda nije štedeo reči hvale na račun zvanično najboljeg igrača sveta..Vejn Runi nije bio nimalo rezervisan dok je pre ceremonije dodeljivanja Zlatne lopte pričao za MUTV o bivšem saigraču Kristijanu Ronaldu...As Reala je tu nagradu i osvojio...On je rekao da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.