Roko Karan pretučen iza ponoći na splitskoj rivi

Izvor: Cafe.ba, 13.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roko Karan pretučen iza ponoći na splitskoj rivi

Roko Karan, sin splitskog pjevača Gorana Karana nalazi se na Odjelu za neurologiju KBC Split gdje je smješten nakon što je u utorak oko ponoći pronađen na splitskoj Rivi s ozljedama glave, potvrdila je u srijedu navečer splitska policija. Policija još nema podataka o okolnostima ozljeđivanja 18-godišnjeg Karana pa za sada nije poznato radi li se o napadu ili nesretnom slučaju.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

KARANOV SIN U KOMI

Izvor: Press, 13.Nov.2008

Sin pevača Gorana Karana, Roko Karan (19), pretučen je preksinoć u Splitu i lekari se bore za njegov život. . .Kako je za Press potvrdila Ornela Kipčić, menadžerka pevača koji 27. decembra treba da nastupi u Beogradu, Roko je pronađen kako bez svesti leži na splitskoj rivi. U prvom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.