Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Mar.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rogatica: Žena izgorjela u požaru

Šezdesetjednogodišnja žena izgorjela je u požaru u porodičnoj kući u mjestu Dobroučići kod Rogatice, u kojoj je živjela sa bratom, javlja Srna. Požar je Policijskoj stanici Rogatica prijavljen juče oko 00.50 časova. Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta zajedno sa pripadnicima Vatrogasne jedinice koji, zbog nepristupačnosti terena, nisu mogli učestvovati u gašenju požara. Vlasnik kuće D.R. izjavio je da je 12. marta oko 23.30 časova došao u kuću, da je zapazio dim i probudio sestru V.R. rekavši joj da izađe iz kuće. Prema njegovoj izjavi, nakon bezuspješnog pokušaja da vodom ugasi požar, primijetio je da Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/rogatica-zena-izgorjela-u-pozaru.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

TRAGEDIJA: Žena izgorela u požaru u porodičnoj kući

Izvor: S media, 14.Mar.2013

Šezdesetjednogodišnja žena izgorela je u požaru u porodičnoj kući u mestu Dobroučići kod Rogatice, u kojoj je živela sa bratom, saopšteno je iz Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo...Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mesta zajedno sa pripadnicima Vatrogasne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.