Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pupovac: Veći je problem što iz Vukovara odlaze i Srbi i Hrvati

VUKOVAR - Potpredsjednik Samostalne demokratske srpske stranke /SDSS/ Milorad Pupovac rekao je Srni da se dovođenjem u pitanje rezultata popisa stanovništa na području Vukovara skreće pažnja sa činjenice da ni Srbi ni Hrvati trenutno nemaju pretpostavku da tokom čitave godine žive u tom gradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pupovac: Nije problem ćirilica, već odlazak i Srba i Hrvata

Izvor: Blic, 03.Mar.2013, 12:33

Potpredsednik Samostalne demokratske srpske stranke i poslanik u hrvatskom Saboru Milorad Pupovac izjavio je da u Vukovaru nije problem ćirilica, već to što iz njega odlaze i Hrvati i Srbi..."Ćirilica u Vukovaru važna je kao element ravnopravnosti i zaštite identiteta i kao element pokazivanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.