Izvor: Blic, 18.Sep.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Tuzli: Jedna osoba ranjena

Jedna osoba, čiji identitet za sada nije poznat, ranjena je u pucnjavi koja se večeras oko 20 sati dogodila u Tuzli, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK).

Iz MUP TK su za Klix.ba istakli da je povređena osoba prevezena u Univerzitetsko-klinički centar u Tuzli radi ukazivanja lekarske pomoći.

Uviđaj na mestu pucnjave koja se dogodila u blizini tuzlanskog naselja Sjenjak obavljaju policijski službenici Odelenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla i dežurni kantonalni tužilac.

Više informacija o ovom događaju biće poznato nakon završetka uviđaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Tuzli, ranjena jedna osoba

Izvor: B92, 18.Sep.2016

Tuzla -- Jedna osoba, čiji identitet za sada nije poznat, ranjena je u pucnjavi koja se dogodila u Tuzli, saopšteno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona..Iz MUP-a TK su za portal Klix.ba istakli da je ranjena osoba prevezena u Univerzitetsko-klinički centar u Tuzli kako bi joj bila ukazana lekarska pomoć...Uviđaj...

Nastavak na B92...

UŠAS U TUZLI: Beživotno telo pronađeno u Rudniku Mramor

Izvor: Kurir, 19.Sep.2016, 19:24

...Iz Operativnog centra MUP-a TK su istakli da uviđaj trenutno vrše policijski službenici Odeljenja kriminalističke policije, a nakon kojeg će biti poznato više informacija..O ovom događaju je obavešteno i Tužilaštvo Tuzlanskog kantona..(Klixba)

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.