Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Apr.2013, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psaj najavio nastavak Gangnam stajla

Južnokorejski pjevač Psaj najavio je nastavak svog hita "Gangnam stajl" pod nazivom "Džentlmen". Novi singl prvobitno je trebalo da nosi naziv "Ašarabia", ali je preimenovan zato što su producenti smatrali da ta reč može da uvrijedi Arape, prenose američki mediji. "Numera je veoma zabavna", rekao je Psaj lokalnoj televizijskoj stanici. "Ne mogu da vam pričam o plesu, mogu da kažem da je Koreancima poznat, ali oni koji žive u drugim zemljama nisu ga vidjeli". "Džentlmen" će imati svoju premijeru 12. aprila, a Psaj će ovaj singl prvi put uživo izvesti 13. aprila na koncertu u Seulu. Psajov menadžer rekao Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/muzika/psaj-najavio-nastavak-gangam-stajla.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Novi “Gangnam stajl” stiže 12. aprila

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2013, 12:32

Južnokorejski pevač Psaj najavio je nastavak svog planetarnog hita pod nazivom "Džentlmen", a prvi put će ga uživo izvesti 13. aprila na koncertu u Seulu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.