Prve fotografije Fidela Kastra poslije pet mjeseci

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Feb.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve fotografije Fidela Kastra poslije pet mjeseci

Kuba je objavila poslije pet mjeseci prve fotografije Fidela Kastra (88), na kojima se vidi bivši kubanski lider kako razgovara sa vođom glavne kubanske studentske unije.   Kastrovih 10 fotografija obelodanjeno je na sajtu "Kubadibejt", prenijela je agencija AP. Fidel Kastro i studentski lider Rendi Perdoma Garsija bio je 23. januara. To su prve fotografije revolucionarnog lidera od avgusta kada je objavljen set fotografija na kojima je Kastro sa venecuelanskim predsjednikom Nikolasom Madurom.   Agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << Rojters je navela da je na najnovijim fotografijama Kastro malo pogrbljen dok sjedi i razgovara sa studentom.   Spekulacije u vezi Kastrovog zdravlja su se pojačale od 17. decembra kada su njegov mlađi brat i aktuelni kubanski predsjednik Raul Kastro i američki predsjednik Barak Obama objavili da će dvije zemlje obnoviti diplomatske odnose.   Kastro, koji periodično piše kolumne, nije se oglasio poslije te istorijske objave dvojice predsjednika sve do prije nedjelju dana kada je dao prilično mlaku podršku dogovoru svog brata sa Obamom, podsjetila je britanska agencija.     (Agencije)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Prve fotografije Fidela Kastra poslije pet mjeseci

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2015

Kuba je objavila poslije pet mjeseci prve fotografije Fidela Kastra (88), na kojima se vidi bivši kubanski lider kako razgovara sa vođom glavne kubanske studentske unije...Kastrovih 10 fotografija obelodanjeno je na sajtu "Kubadibejt", prenijela je agencija AP. Fidel Kastro i studentski lider Rendi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.