Prijedorčanin pretio sugrađaninu, pa uhapšen zbog nedozvoljenog oružja

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedorčanin pretio sugrađaninu, pa uhapšen zbog nedozvoljenog oružja

Prijedorska policija uhapsila je muškarca K.G. /43/ iz Prijedora zbog sumnje da je pretio sugrađaninu i u čijem je stambenom objektu pronađeno oružje i municija.

Osnovni sud u Prijedoru odredio je jednomesečni pritvor za K.G.

Iz prijedorske Policijske uprave saopšteno je da je K.G. uhapšen nakon što je 11. novembra prijavljeno da je pretio Prijedorčaninu K.S. /37/.

Policija je, radeći na rasvetljavanju okolnosti prijave i uz saglasnost tužioca Okružnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tužilaštva u Prijedoru, pretresla stambene prostorije koje koristi K.G. i tom prilikom pronašla tri pištolja, automatsku pušku, 510 metaka različitog kalibra, dve ručne bombe i raketni bacač "zolja", navodi su u saopštenju.

K.G. je uhapšen i, uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, predat u nadležnost tužiocu Okružnog tužilaštva u Prijedoru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.