Krivična prijava protiv Makedonca koji je povredio svoju bebu

Izvor: Blic, 11.Dec.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Makedonca koji je povredio svoju bebu

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru podneli su krivičnu prijavu protiv makedonskog državljanina N.B. (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru.

On se sumnjiči da je u ponedeljak uveče, oko 19.30 sati, svojoj petomesečnoj bebi naneo povrede po glavi i vratu.

Policija je utvrdila da je za N.B. raspisana Interpolova poternica i predala ga sudiji Višeg suda u Novom Pazaru, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor, navedeno je u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Krivična prijava protiv Makedonca jer je povredio bebu

Izvor: Blic, 11.Dec.2013

Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru podneli su krivičnu prijavu protiv makedonskog državljanina N.B. (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje...On se sumnjiči da je u ponedeljak uveče, oko 19.30 sati, svojoj petomesečnoj bebi naneo povrede...

Nastavak na Blic...

Krivična prijava protiv Makedonca jer je povrijedio bebu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2013

NOVI PAZAR - Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru podnijeli su krivičnu prijavu protiv makedonskog državljanina N.B. (27), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.