Pretučen novinar BN televizije

Izvor: Večernje novosti, 26.Avg.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen novinar BN televizije

Vladimir Kovačević, novinar BN televizije iz Banjaluke, teško je pretučen večeras u banjalučkom naselju Obilićevo. Vladimir Kovačević, novinar BN televizije iz Banjaluke, teško je pretučen večeras u banjalučkom naselju Obilićevo.Kovačevića su, dok se vraćao s posla, presrela i napala dva nepoznata muškarca, maskirani kapuljačama. Prišili su mu iz mraka i brutalno ga izudarali teleskopskim palicama. Celi slučaj je prijavljen policiji, a Kovačević je završio na hirurgiji UKC RS gdje su mu sanirali povrede.Motiv napada zasada nije poznat i očekuje se reakcije PU Banjaluka.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pretučeni novinar BNTV zadržan u bolnici, Udruženje BH novinari traži hitno otkrivanje napadača

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Avg.2018, 11:27

Novinar Vladimir Kovačević, koji je pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo, ispred zgrade u kojoj stanuje, zadržan je na bolničkom lečenju u Kliničkom centru Banjaluka...Upravni odbor Udruženja BH novinari najoštrije je osudio brutalni napad i premlaćivanje novinara Kovačevića...Kovačevića...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.