Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presuda za ranjavanje u Milićima: Jurošević treba da plati 800 maraka

Osnovni sud u Vlasenici je nakon godinu dana od pucnjave u Milićima, kada je Slaviša Jurošević u Domu zdravlja Milići teško ranio Ljubišu Pantića, doneo presudu, a kazna koju napadać treba da plati iznosi 800 maraka.

Jurošević je pripadnik takozvane industrijske policije-obezbeđenja kompanije "Boksit" Milići, direktora Rajka Dukića.

Ranjavanju u novembru prethodila je tuča ranjenog Pantića sa pripadnicima takozvane industrijske policije u Milićima ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Motela Milići, a na Pantića je Jurošević pucao nakon tuče u Domu zdravlja.

Centar javne bezbednosti Bijeljina policijska stanica Vlasenica je nakon pucnjave obavijestio policijsku stanicu Milići da je Jurošević već bio osuđivan i to uslovno za ugrožavanje bezbjednosti kao i za falsifikovanje isprava.

Iz kompanije Boksit nakon tuče i pucnjave u Milićima za incidente su okrivili Ljubišu Pantića i njegovog brata Sinišu koji su prema verziji iz Boksita napalo obezbjeđenje motela Milići.

Prema verziji kompanije Boksit Jurišić je u Pantića pucao u Domu zdravlja u samoodbrani dok je ležao u bolničkom krevetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.