Izvor: Blic, 07.Dec.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat identitet muškarca koji je juče mrtav pronađen u kanalu pored puta, policija traga za vozačem

Zvornička policija još traga za nepoznatim vozačem, koji je automobilom ubio pešaka u mestu Čelopek kod Zvornika nakon čega je pobegao.

Smrt muškarca konstatovao je lekar mrtvozornik, a telo je identifikovano.

Faktor.ba nezvanično saznaje da se radi o Miletu Milanoviću (46) iz Zvornika.

O svemu je upoznato i bijeljinsko Okružno javno tužilaštvo.

Naređena je obdukcija tela nastradalog muškarca, a sa mesta nesreće su izuzeti tragovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji će biti predmet veštačenja. Istraga je u toku.

Pročitajte još:

Podsećamo, policijskoj stanici Zvornik, građani su juče oko 8 sati prijavili da se u kanalu pored magistralnog puta Zvornik-Bijeljina, nalazi beživotno telo nepoznatog muškarca.

Policija je izašla na mesto događaja, te obavila uviđaj kojim je utvrđeno da se radi o saobraćajnoj nesreći, nakon koje se vozač nepoznatog automobila udaljio u nepoznatom pravcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.