Izvor: Blic, 12.Dec.2017, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u Sarajevu: Gori stan na Alipašinom Polju, vatrogasci na terenu (Video)

U sarajevskom naselju Alipašino Polje izbio je požar na stambenoj zgradi, a prema prvim informacijama požar je zahvatio stan na petom spratu.

Kako je potvrđeno, požar je izbio u ulici Trg Međunarodnog prijateljstva na broju 6 u A fazi. Požar je prema prvim informacijama izbio u stan na petom spratu, a zahvatio je i balkon stana na 6. spratu. Brzom reakcijom vatrogasca, sprečeno je dalje širenje vatre.

Kako je rečeno u MUP KS, dojava je zaprimljena oko 18.45. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pet ekipa Profesionalne vatrogasne brigade i MUP KS su na terenu. Na terenu su i ekipe hitne pomoći.

Trenutno nema informacija o uzroku požara. Prema prvim informacijama nema povređenih osoba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.