Potukli se oko mjesta na plaži: Zagrepčanina izmlatio kablom

Izvor: Cafe.ba, 15.Avg.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukli se oko mjesta na plaži: Zagrepčanina izmlatio kablom

Puljanin (26) i Zagrepčanin (48) su se najprije verbalno sukobili oko mjesta na plaži. Puljanin je zatim nasrnuo na starijeg muškarca gumenim kablom. Dobit će prijavu

Dvojica muškaraca potukla su se na plaži u Puli.

U srijedu oko 14.20 sati, na kupalištu uz šetalište Lungomare, Puljanin (26)  i muškarac (48)  sa zagrebačkog područja prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili oko mjesta na plaži. U jednom trenutku, Puljanin je nasrnuo na starijeg muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << s gumenim kablom, no on mu ga je uspio izbiti iz ruke.

Obojica će dobiti prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, dok će Puljanin dobiti prijavu i zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.